Original & natural finest body oils since 1942

Povestea de succes începe în 1942, când Gustave Langy și-a imaginat să creeze un Monoi unic pe insula Tahiti într-o suburbie a capitalei polineziene franceze. Originalul Monoi este fabricat manual inca din 1942 în conformitate cu rețetele polineziene tradiționale prin macerarea delicata a florilor Tiaré Tahiti (Gardenia taitensis) în ulei de nucă de cocos proaspăt.

Monoi, ceea ce înseamnă în limba polineziană "uleiul parfumat", este folosit pe Insulele din Polinezia în mod tradițional ca produs cosmetic pentru îngrijirea corpului. Uleiul de nucă de cocos exotic și aromat are o gamă largă de aplicații de la piele, păr, ulei de masaj sau îngrijire după expunerea la soare cu senzație delicata si exotica.

Până la sfârșitul anilor 70, Monoi a devenit atât de popular, încât a fost în mare parte copiat. Multe dintre produse sunt doar uleiuri sintetice cu adaos de miros de nucă de cocos, vanilie sau flori albe. Pentru a oferi produsului originalitatea sa inconfundabila, Parfumerie Tiki decide sa introduca in în sticla prodsului exclusiv floarea Tiare macerata devenind "Monoi cu floare".

10 ani mai târziu, Parfumerie Tiki este unul dintre promotorii pentru protecția MONOI prin emblema l'Appellation d'Origine. Aceasta garanteaza consumatorilor calitatea și autenticitatea Monoi-ului de Tahiti care este obținut prin macerarea florilor Tiare în uleiul de cocos rafinat, extras din nucă de cocos recoltat în zona Polineziei Franceze în stadiul de nuci coapte, pe soluri de origine corală .

Monoi Tiki Tahiti a atins statutul de referință original Monoi, 100% realizat în Tahiti.


EXCLUSIV COSMETICE HOTELIERE


Colecția Mini TIKI Tahiti oferă un concept unic și de lux pentru hoteluri. Multe hoteluri din întreaga lume oferă deja oaspeților aroma exotica Tahitiana. 

Un pachet atent selectat de produse cosmetice realizate 100%  din ulei natural de cocos si floare macerata de Tiare care garantează experiența delicata a ingijirii personale. Un brand de ultimă generație în hotelul dvs. 


Oaspeții dvs. vor experimenta cele mai frumoase relaxante momente în timpul sejurului.

Și asta face diferența ...

Oferim patru produse în linia Mini Tiki Tahiti: șampon 30 ml, gel de duș 30 ml, ulei de corp în diferite arome 30 ml și sapun 18 g.SPA AROMATHERAPY
luxury essential oilsDatorită uleiului de nucă de cocos, pielea este netedă și hidratată în mod natural, în timp ce corpul este învelit într-un miros exotic. Masajul cu Monoi este relaxant. 


Tiki a elaborat un ambalaj mai mare adecvat fanilor brandului, familiilor mari și profesionistilor in masaj. 


Disponibil Monoï Tiare și toate aromele.Bucurați-vă de soare cu colectia SUN TAN


Uleiurile Monoi Tiki Tahiti sunt ușor de aplicat sunt super-hidratante și conferă pielii un aspect radiant și sănătos.


Uleiurile din colectia SUN CARE sunt realizate 100%  din ulei natural de cocos si floare macerata de Tiare care garantează experiența delicata de bronzare.Oferim urmatoarele produse în linia Sun Care: 

Ulei cu aroma: de Vanilie 60ml/120ml, de Taire30ml/120ml, de Coconut 60 ml/120ml

Mai mult de 80 de ani de experiență în îngrijirea pielii și produse over-the-counter

Istoria și tradiția familiei Schaeben începe din secolul al XVI-lea în regiunea Cologne, având o îndelungată tradiție în domeniul distilării apei de colonie. Casa Schaeben a fost oficial întemeiată în anul 1933 de către Wilhelm Schaeben, A. Moras & Comp. Începând cu anul 1998 compania se axează pe o nouă serie de produse. 
Cu un design inconfundabil, la scurt timp după lansare măștile de fata Schaebens devin cea mai vândută serie de măști faciale din Germania.  În prezent compania produce o gamă largă de produse cosmetice cuprinzând măști faciale, concentrate, produse cu sare din Marea Moartă, precum și suplimente nutritive. 
Toate produsele Schaebens sunt evaluate de către Institutul Dermatologic Independent Dermatest cu calificativul „Foarte bun“ și au primit sigiliu de baza garanția de 5 stele care denumește cel mai înalt nivel de calitate. 

Cea mai vanduta serie de masti de fata din germania

 

Măști de fata testate dermatologic, unice, variate și ediții limitate, realizate la cele mai înalte standarde de productie oferind clienților dumneavoastra o experiență pe care vor repeta neîncetat. 

 

Gama variată de măști de fata Schaebens revitalizeă tenul îmbunătălesc imaginea pielii, ajuta la îndepartarea problemelor cutante, servind pur și simplu revigorării și relexarii. Ambalate în șaseuri practice, măstile Schaebens sunt în cantitateaportivita ușor de aplicat.

Certificate de catre Institutul dermatest cu calificativul Foarte bun si garantia de 5 stele in ceea ce priveste tolerabilitatea pieliiSERURI COSMETICE INTENSIVE


Ritual pretios în îngrijirea tenului oferă o îngrijire intensivă împotriva ridurilor. 


Concentratele Schaebens sunt puse la dispoziția dumneavoastră în capsule igienice și practice.DERMACOSMETICE CU SARE DIN MAREA MOARTĂ

 Îngrijire intensivă a pielii problematice. Gama conține:

Gel de spălare Marea Moartă 200ml 

Șampon Marea Moartă 200 ml

 Loțiune de corp Marea Moartă 200 ml 

Cremă Marea Moartă 75 ml 

Peeling Marea Moartă 75 ml

Efecte și tolarebilitate testate clinic

Produsele Schaebens sunt evaluate cu calificativul “Foarte bun”.

Cel mai înalt nivel de calitate

Toate produsele Schaebens au primit de la Institutul Dermatest sigiliu de baza garanția de 5 stele care denumește cel mai înalt nivel de calitate oferit

Excelente din punct de vedere al tolerabilității

Numărul de intolerabilități ale pielii la 1.000.000 produse vândute în 2018 a fost cu mult sub media industriei. 

NEW BRANDS COMMING SOON